Magazin

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜†

Ce culoare de parchet laminat ar trebui sa aleg pentru casa mea?

Doriti sa instalati parchet laminat in casa dvs., dar nu va puteti decide asupra unei anumite culori? Cu atat de multe finisaje diferite, este dificil sa ne dam seama ce culoare ne dorim pentru pardoselile laminate. Parchetul laminat gri, alb, maro inchis, mediu... toate au farmecul lor si vor influenta foarte mult aspectul final al casei tale. La fel ca si in cazul vopselelor de perete, pardoselile ocupa o suprafata foarte mare si trebuie sa tinem cont de anumite lucruri atunci cand ne decidem pentru o culoare sau alta. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti!

Parchet laminat alb sau bej deschis

Parchetul laminat alb este o alegere foarte populara, mai ales acum, cand decorarea in stil nordic este atat de raspandita. Acestea reflecta foarte bine lumina de afara, ceea ce face ca locuinta dumneavoastra sa para mai mare si mai luminoasa. Daca locuinta dvs. este mica si nu primeste multa lumina naturala, acestea sunt alternativa perfecta. Pentru a evita ca locuinta dvs. sa para prea rece, puteti adauga tuse de culoare la vopseaua de perete, mobilier si textile. Un dezavantaj? Desi ascund bine praful, petele intunecate, cum ar fi noroiul, vor fi mai vizibile, astfel incat in casele de la tara vor avea nevoie de ceva mai multa intretinere pentru a le mentine curate.

Parchet laminat maro deschis

De asemenea, laminatele de culoare maro deschis au capacitatea de a reflecta lumina si de a face camerele mai mari din punct de vedere vizual. Prin incorporarea unor culori, acestea sunt, de asemenea, mai vesele decat pardoselile albe si aduc energie si optimism in casa. Unul dintre cele mai evidente avantaje ale acestora este ca sunt pardoseli pe care murdaria este mai putin vizibila decat pe alb sau negru, asa ca, daca doriti o pardoseala polivalenta, optati pentru nuantele medii de maro. Ideala pentru o casa traditionala sau pentru apartamentele mici, unde dorim sa cream o atmosfera confortabila.

Parchetul laminat gri

Parchetul laminat gri este un fundal neutru pentru tot ceea ce doriti sa plasati in casa dumneavoastra. Griurile sunt tonuri elegante care se combina perfect atat cu culori calde, cat si cu cele reci si au acelasi avantaj pe care l-am mentionat si in cazul maro, sunt foarte usor de pastrat mereu curate. Intr-un apartament modern, in plan deschis, podelele gri vor arata perfect. De asemenea, daca aveti mobila clasica si nu intentionati sa o schimbati, o podea gri deschis va va actualiza decorul pentru a-i da un aer mai contemporan.

Accepti cookies? Citeste mai mult